Την αθώωση των δύο αξιωματικών της Αστυνομίας που παραπέμφθηκαν για παράβαση καθήκοντος σε υπόθεση άδειας οπλοφορίας αποφάσισε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας.
Μαζί τους απαλλάχθηκε για την ηθική αυτουργία στην παράβαση καθήκοντος και ο τρίτος κατηγορούμενος που είχε ζητήσει την άδεια.
Ο τελευταίος επικαλούμενος απειλές που δεχόταν αιτήθηκε την άδεια το 2022 με τους τότε αξιωματικούς στο Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας να προχωρούν στην έκδοσή της.
Ωστόσο στη συνέχεια υπήρξε εισαγγελική παρέμβαση για το αν ο συγκεκριμένος πληρούσε τα κριτήρια να οπλοφορεί, όπως αναφέρει το larissanet.
Θυμίζουμε πως στην προηγούμενη συνεδρίαση ο τότε προϊστάμενος των αξιωματικών στον οποίο είχε πρώτα απευθυνθεί ο τρίτος κατηγορούμενος ανέφερε πως η άδεια που δόθηκε ήταν απολύτως νόμιμη.
Τελικά το δικαστήριο αποφάσισε την Τρίτη την απαλλαγή όλων των κατηγορουμένων.
