Το δρόμο για τη φυλακή πήρε, αργά το μεσημέρι της Τετάρτης (17/9), ο 55χρονος σεκιουριτάς, που είχε αρπάξει 1,3 εκατ. ευρώ από το χρηματοκιβώτιο της εταιρείας σεκιούριτι στην Κρήτη, η οποία ανεφοδίαζε τα ΑΤΜ με μετρητά.
Η τελική απόφαση του δικαστηρίου προκάλεσε την αντίδραση του κατηγορουμένου, ο οποίος μάλιστα αρνήθηκε να φορέσει χειροπέδες και να ακολουθήσει αστυνομικούς και σωφρονιστικούς υπαλλήλους, ώστε να μεταφερθεί στη φυλακή.
Ο 55χρονος, στη διάρκεια της δίκης και στην απολογία του, για μια ακόμα φορά υποστήριξε ότι ήταν εθισμένος στον τζόγο και πήρε τα χρήματα για να πληρώσει τους τοκογλύφους, στους οποίους χρωστούσε το τεράστιο ποσό, που υπεξαίρεσε.
Μάλιστα, η απόφαση του δικαστηρίου ήταν καταπέλτης και ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε κάθειρξη έξι ετών.